STERK IN TRENDDENKEN

[fullwidth background_color=”” background_image=”” background_parallax=”none” enable_mobile=”no” parallax_speed=”0.3″ background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” video_url=”” video_aspect_ratio=”16:9″ video_webm=”” video_mp4=”” video_ogv=”” video_preview_image=”” overlay_color=”” overlay_opacity=”0.5″ video_mute=”yes” video_loop=”yes” fade=”no” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”solid” padding_top=”” padding_bottom=”” padding_left=”” padding_right=”” hundred_percent=”no” equal_height_columns=”no” hide_on_mobile=”no” menu_anchor=”” class=”” id=””][two_third last=”no” spacing=”yes” center_content=”no” hide_on_mobile=”no” background_color=”” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” border_position=”all” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”” padding=”” margin_top=”” margin_bottom=”” animation_type=”” animation_direction=”” animation_speed=”0.1″ class=”” id=””][title size=”1″ content_align=”left” style_type=”none” sep_color=”” margin_top=”” margin_bottom=”” class=”” id=””]Koppa, een oude Griekse letter…[/title][fusion_text]1000px-Koppa_open.svgKoppa is voor ons geen dode oude Griekse letter. De oude Grieken hadden in hun tijd reeds in de gaten dat je met woorden, teksten, redevoeringen en verhalen elke boodschap aan de medemens kon overbrengen. Eén constante hebben wij onthouden: spelen met woorden, kennis en ideeën rendeert. Zelfs in het onderwijzen. Vandaag zet Koppa Digitale Media bvba deze traditie verder.

Koppa is gegroeid uit KP-Press, dat begin de jaren negentig haar eerste redactionele stappen zette in de wereld van de klassieke media en het internet. Koppa heeft in die jaren mee aan de wieg gestaan van succesvolle uitgeverijen in België en Nederland, maar ook aan die van diverse mediasites. Koppa levert niet alleen haar knowhow, maar investeert eveneens in die projecten.

Vandaag is het bedrijf uitgegroeid tot een specialist op het vlak van het maken van (digitale) media, het vertellen van verhalen en het geven van opleidingen.[/fusion_text][/two_third][one_third last=”yes” spacing=”yes” center_content=”no” hide_on_mobile=”no” background_color=”#f1f1f1″ background_image=”” background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” border_position=”all” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”solid” padding=”10px” margin_top=”10px” margin_bottom=”” animation_type=”0″ animation_direction=”down” animation_speed=”0.1″ class=”” id=””][person name=”Kris Pattyn” title=”Verhalenverteller” picture=”https://www.koppa.be/wp-content/uploads/kris_pattyn-150×150.jpg” pic_link=”” linktarget=”_self” pic_style=”none” hover_type=”none” background_color=”#f1f1f1″ content_alignment=”” pic_style_color=”” pic_bordersize=”” pic_bordercolor=”” pic_borderradius=”round” icon_position=”” social_icon_boxed=”” social_icon_boxed_radius=”” social_icon_colors=”” social_icon_boxed_colors=”” social_icon_tooltip=”” email=”kris.pattyn@koppa.be” facebook=”” twitter=”” instagram=”” dribbble=”” google=”” linkedin=”” blogger=”” tumblr=”” reddit=”” yahoo=”” deviantart=”” vimeo=”” youtube=”” pinterest=”” rss=”” digg=”” flickr=”” forrst=”” myspace=”” skype=”” paypal=”” dropbox=”” soundcloud=”” vk=”” class=”” id=””]Koppa staat voor oprichter en bezieler Kris Pattyn. Hij is een seriële ondernemer in hart en nieren en staat tegelijkertijd meer dan 25 jaar deeltijds in het hoger onderwijs. Hij doceert aan KU Leuven aan de nieuwste generatie handelsingenieurs. Op Campus Brussel is hij verbonden aan het Bedrijfsexpertisecentrum. Doorheen de jaren bouwde hij, naast zijn eigen deskundigheid, ook een netwerk van deskundigen op, die in de eigen projecten van Koppa en deze van klanten hun specifieke kennis en kunde inbrengen.[/person][/one_third][/fullwidth]

Leave a Reply