De andere dimensie

12,50

Kris Pattyn

SKU: 978 90 771600 22 Category:

Description

Niet alles is wat het lijkt. Soms staat de wereld stil, terwijl we op een nanoseconde verouderen. Tijd en ruimte zijn relatief. Vandaag leven we in het verleden van de toekomst. De omgekeerde wereld. Toch ook weer niet. Daarover gaat dit boek.

In een vlotte, bijna ‘leuke’, stijl refereert de auteur met een eigenzinnige bril naar de wereld. De technologische vooruitgang, de maatschappelijke veranderingen, zelfs het duurzame aspect van de samenleving komt aan bod. Telkens zoeken wordt er gezocht naar verborgen aangrijpingspunten en de samenhang der “dingen”.

Een vleugje nostalgie is niet vreemd, maar voor we ’t beseffen schildert de auteur ons een toekomstbeeld dat er vandaag al is. Hij laat pionnen uit het dagelijkse leven vanuit een onverwachte hoek aantreden op een surrealistisch speelveld. Dat leidt tot verrassende inzichten en levert ons een nieuwe kijk op oude denkbeelden.

Het boek vormt vandaag het archief van Nanda en is nog steeds verkrijgbaar. Wat tien jaar geleden een gedurfde blik op de samenleving was, is nu een uitstekende analyse geworden van de wereld van vandaag. Ideaal om lezen om thuis te komen in de wereld van Nanda.

Nanda 2.0 kijkt vandaag nog scherper!